Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indiase groentecurry met eieren
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Oven
Ingrediënten
▢
6
middel grote eieren
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
400
gram
roerbakgroentemix
▢
1
pot
patak's tikka masala
Indiase currysaus, 400 ml.
▢
½
tuinerwten
diepvries, a 450 gr. biologisch
▢
2
voorgebakken franse stokbroden
▢
1
mango
Instructies
Oven voorverwarmen op 220 graden C.
Eieren in ca 8 min. hard koken.
In wok olie verhitten.
Groentemix toevoegen ca. 3 min. roerbakken.
Currysaus en tuinerwten toevoegen en ca 10 min. laten sudderen.
Intussen stokbroden afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
Mango schillen, pit verwijderen en vruchtvlees in repen snijden.
Eieren pellen, halveren en in curry leggen.
Curry serveren met stokbrood en mango.
Voedingswaarden
Calories:
600
kcal
|
koolhydraten:
65
g
|
Protein:
23
g
|
Vet:
27
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Groenten
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch