Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bulgur Met Firik Pilaf
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Duru Dual Bulgur met Firik
250 g
▢
4
kopjes
bouillon
warme / groente, kip of rundvlees U kunt warm water gebruiken als u geen warme bouillon hebt. (800 ml)
▢
2
theelepel
zout.
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
Instructies
Doe 2 eetlepels olijfolie en 1 eetlepel boter in een koekenpan.
Giet het hele pakje in de koekenpan en mix dit gedurende 1 minuut.
Voeg 4 glazen kokend water en 1 theelepel zout toe.
Laat sudderen op laag vuur gedurende 20 minuten totdat de bulgur het water absorbeert.
Lat het 15 minuten staan voor u het serveert.
Notities / Tips / Wijnadvies
Het pilaf recept hierboven kunt u prima serveren als hoofdgerecht of als bijgerecht naast je groente en vlees gerechten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
Land van herkomst
Turkije
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch