Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bulgur Pilaf
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels.
Olijfolie
▢
2
kopjes
Grove Bulgur
▢
1
eetlepel(s)
Boter
▢
4
kopjes
kippenbouillon
▢
½
theelepel.
Zout
▢
Suggesties voor serveren
▢
Gewone yoghurt
▢
Komkommer
▢
Munt
Instructies
Plaats olijfolie in een pan, voeg bulgur toe.
Roer het gedurende 1 minuut en voeg boter toe.
Voeg zout en kippenbouillon toe.
Kook op laag vuur gedurende 15 minuten tot water is opgenomen.
Zet het opzij en laat het 10 minuten rusten voor het serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Meng fijngehakte munt en komkommer met yoghurt en serveer naast pilaf.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
Land van herkomst
Turkije