Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Reebiefstuk met in witte wijn gepocheerde peertjes, röstischijfjes en cranberrysaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
reebiefstuk
▢
300
g
röstischijfjes
▢
200
ml
cranberrysaus
▢
1
kg
stoofpeertjes
▢
½
l
witte wijn
▢
½
l
water
▢
100
g
suiker
▢
1
pijpje kaneel
Instructies
Stoof de peertjes op laag vuur ca 1 uur in hte mengsel van water, wijn, suiker en kaneel.
Bak de reebiefstuk aan beide kanten bruin (ca 5 minuten per kant).
Verwarm ondertussen de cranberrysaus en bak de rösti schijfjes goudbruin.
Schep de saus over de biefstuk en serveer met de rösti schijfjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Wild