Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Basilicum Citroenmayonaise
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eierdooiers
▢
1
eetlepel(s)
vers citroensap
▢
olijfolie
▢
2
teentjes
knoflook
geperst
▢
1
handvol
verse groene basilicumblaadjes
fijngehakt
▢
peper en zout
Instructies
Zorg er voor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn! (anders gaat het mengsel schiften).
Doe de eierdooiers en het citroensap in een kom en klop ze los.
Giet er al kloppend beetje bij beetje de olijfolie bij tot de mayonaise stijf wordt.
Je kan olijfolie blijven toevoegen tot je voldoende mayonaise hebt gemaakt.
Schep er de basilicum en de knoflook onderdoor.
Breng op smaak met peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Saus