Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fruitspiesjes met appel-pindasaus
Boodschappen 1-2006
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
peer
▢
2
eetlepel(s)
citroensap
▢
2
kiwi's
▢
1
banaan
▢
24
marshmallows
voor de saus
▢
1
appels
▢
2
eetlepel(s)
zoute pinda's
▢
6 - 8
eetlepel(s)
tomatenketchup
▢
2
eetlepel(s)
citroensap
▢
1
eetlepel(s)
pindakaas
▢
8
satéstokjes of spiesjes
Instructies
Halveer de peer en schil deze.
Verwijder het klokhuis en de pitten en snij de peer in 8 partjes.
Besprenkel ze met 2 eetlepels citroensap.
Schil de kiwi's en snij ze in vieren.
Pel de banaan en verdeel deze in 6 dikke schijfjes.
Schil voor de saus de appel, verwijder het klokhuis en de pitten en rasp het vruchtvlees grof.
Hak de pinda's.
Schep de ketchup, appelrasp, 2 eetlepels citroensap, pindakaas en de gehakte pinda's door elkaar.
Leg houten prikkers eerst even in water zodat ze tijdens het grillen niet verbranden.
Prik aan elk stokje een partje peer, een marshmallow, en stukje banaan en weer een marshmallow.
Maak op deze manier 8 spiesjes.
Rooster de spiesjes even onder een grill of in een grillpan en keer ze af en toe om.
Serveer de saus erbij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Fruit
/
Saus