Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaasfondue met tomaat
Boodschappen 10-2006
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
gesnipperd
▢
1
teentje
knoflook
uitgeperst
▢
scheutje olijfolie
▢
1
blik
gepelde tomaten à 400 g
gepureerd
▢
2
theelepel
gedroogde majoraan
▢
2
theelepel
gedroogde oregano
▢
2
theelepel
gedroogde Italiaanse kruiden
▢
versgemalen peper
▢
600
g
belegen kaas
geraspt
Instructies
fruit de ui en knoflook in een scheutje olijfolie.
Voeg de gepureerde tomaten toe, de kruiden en versgemalen peper.
Voeg tenslotte de kaas beetje bij beetje toe en laat alles op een laag vuur smelten.
Blijf goed roeren tot alle kaas gesmolten is.
Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met stukjes stokbrood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fondue
/
Kaas