Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Viskoekjes 2
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ei
▢
1
limoen
▢
150
g
witbrood
▢
500
g
heilbotfilet
▢
100
g
maïskorrels
▢
½
fles zoete chilisaus
▢
3
eetlepel(s)
bloem
▢
200
ml
maïskiemolie
Instructies
Splits het ei boven 2 kommen, de dooier wordt niet gebruikt.
Was de limoen en rasp de schil.
Ontkorst het brood en snij het in stukjes.
Maal in een keukenmachine de visfilet met het eiwit, limoenrasp, maïskorrels, 3 eetlepels chilisaus, brood en bloem tot een stevig mengsel.
Maak met vochtige handen koekjes van het vismengsel.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de koekjes aan beide kanten op een matig vuur in ca 6 minuten gaar en goudbruin.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de koekjes warm met de rest van de chilisaus.
lekker op wat groene sla met partjes limoen en Turks brood
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hapjes
/
Koek
/
Vis
/
Warme hapjes