Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chinese viswok met snijbonen en taugé
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
rijst
▢
400
g
visfilet
stevige bijv. roodbaarsfilet
▢
500
g
snijbonen
gesneden
▢
10
eetlepel(s)
Conimex Woksaus Chinese Five Spice
▢
250
g
taugé
▢
4
eetlepel(s)
peterselie
fijngehakte
▢
Conimex Wok Olie
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en laten afkoelen.
Snijd de visfilet in mooie blokjes (2cm x 2cm).
Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de visblokjes voorzichtig in ca. 3 minuten gaar.
Haal ze uit de wok en houd ze warm.
Zet de wok terug op het vuur, voeg de snijbonen toe en wok ze 3 minuten.
Voeg de woksaus en de rijst toe.
Warm goed door.
Schep voorzichtig de gare visblokjes en de taugé door de rijst.
Verdeel de viswok over 4 borden en bestrooi met de peterselie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met knapperige Conimex Kroepoek Cassave.
Variatietip:
Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Oosters