Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Nasi met gewokte kabeljauw, limoen en koriander
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
rijst
▢
1
pakje
Conimex Mix voor Nasi Speciaal
▢
400
g
kabeljauwfilet
▢
Conimex Wok Olie
▢
1
pakket
nasigroenten
600 g
▢
1
limoen
▢
4
eetlepel(s)
koriander
fijngehakte
Instructies
Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Wel de groentemix (uit het pakje) minstens 10 minuten in 1 dl heet water.
Snijd de visfilet in blokjes van 3-4 cm.
Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de visblokjes voorzichtig in ca. 3 minuten gaar.
Haal ze uit de wok en houd ze warm.
Zet de wok terug op het vuur, voeg de groenten toe en wok ze 3 minuten.
Rasp ondertussen de schil van de limoen boven de wok.
Voeg de gewelde groentemix, de kruidenmix (uit het pakje) en de rijst toe.
Warm het geheel goed door.
Halveer de limoen en pers deze boven de nasi uit.
Schep voorzichtig de gare visblokjes door de nasi.
Verdeel de nasi over de borden en bestrooi met de koriander.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Geef er Conimex Atjar Tjampoer of Taugé als een frisse salade bij.
Variatietip:
Vervang de limoen door een citroen en de koriander door bieslook.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
Land van herkomst
Oosters