Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indiase lamsstoofpot
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
lamslapjes
▢
2
gemberbolletjes
▢
1
appels
▢
2
eetlepels
zonnebloemolie
▢
4
eetlepels
kerrie
▢
2
dl
yoghurt
▢
2
dl
bouillon
▢
2
eetlepels
koriander
▢
zout
▢
peper
Instructies
Pel en snipper de uien.
Snijd het vlees in blokjes.
Snijd de bolletjes gember
fijn. Schil de appel en snijd ze in blokjes.
Verhit de olie in een anti-aanbakpan.
Fruit hierin de ui aan.
Voeg het lamsvlees toe en bak het rondom bruin.
Voeg de kerrie en de gember toe en bak alles al omscheppend 5 minuten.
Voeg de yoghurt, de appel en de bouillon toe.
Stoof alles in een gesloten pan in 45 minuten gaar.
Breng op smaak met zout en peper.
Garneer met de verse koriander.
Geef er pappadums bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Lamsvlees
/
Stoofpot
Land van herkomst
India