Verhit de olie en roerbak de ui, bloemkool, wortel, aardappelen en doperwten ± 10 minuten tot de groenten lichtbruin zijn.
Roer de tomatenpuree, gemalen koriander, gember, knoflook, ½ theelepel zout, peper, het citroensap en ½ dl water door het groentemengsel en laat afgedekt nog 10 minuten stoven.
Voeg de garnalen toe en stoof die ± 5 minuten mee.
Voeg de verse koriander, rode peper en slagroom toe.
Verwarm het gerecht goed en serveer het.
De garnalen kunt u vervangen door zeeduivel, omdat dat een stevige vis is die tijdens het bakken niet uit elkaar valt.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met Raita (frisse yoghurtsalade)Meng 3 dl volle yoghurt met 1 dl water, 1 theelepel zout, 1 eetlepel fijngesneden munt, 2 eetlepels fijngesneden verse koriander en 1 fijngesneden groene peper. Garneer met plakjes komkommer.