Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Viscurry
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
stukje verse
gemberwortel
▢
2
tomaten
▢
1
rode peper
▢
400
gram
kabeljauwfilet
▢
zout
▢
150
gram
garnalen
grote gepelde
▢
3
eetlepels
olie
▢
2
teentjes
knoflook
▢
2
theelepels
koriander
gemalen
▢
1
theelepel
kurkuma
koenjit
▢
1
theelepel
djinten
gemalen komijn
▢
1
eetlepel
tomatenpuree
▢
2
theelepels
garam masala
▢
verse
koriander
Instructies
Snipper de ui.
Schil de gemberwortel en hak deze fijn.
Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn.
Snijd de tomaten in stukjes.
Snijd de vis in stukken en bestrooi die met zout.
Spoel de garnalen af.
Verhit de olie in een pan met een dikke bodem.
Fruit de ui, peper en gember en pers de knoflook erboven uit.
Voeg de kurkuma, gemalen koriander, komijn en tomatenpuree toe en fruit dit even mee.
Voeg de vis, tomaat, garam masala en een kwart liter water toe en stoof de vis in ± 8 minuten gaar.
Roer de garnalen erdoor.
Breng het geheel op smaak met zout.
Strooi er gehakte verse koriander over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Vis
Land van herkomst
India