Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Viscurry met basmatirijst
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kleine
ui
fijngesneden
▢
1
eetlepel
olie
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
2
theelepels
gemberwortel
geraspte
▢
1
eetlepel
kerriepoeder
▢
1
stukje
citroenschil
▢
1
blik
tomaatblokjes
400 gr
▢
300
gram
scholfilets
in reepjes
▢
150
gram
mosselen
gekookte
▢
100
gram
garnalen
gekookte
▢
1
groene peper
in dunne ringen
▢
zout
▢
peper
Instructies
Bak de ui in de olie ± 5 minuten, voeg de knoflook, gember en kerrie toe en bak die ± 3 minuten mee.
Roer er de citroenschil en de tomaten door en kook alles op hoog vuur ± 15 minuten tot goede sausdikte.
Voeg de scholfilets toe en kook die ± 5 minuten zacht mee.
Breng met zout en peper op smaak en roer er de mosselen, garnalen en groene peper door.
Serveer de curry met basmatirijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Curry's
/
Rijst
/
Vis
Land van herkomst
India