Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kruidenpasta Masala Madrasi
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepels
komijnzaad
▢
4
eetlepels
korianderzaad
▢
2
theelepel
versgemalen zwarte peper
▢
2
theelepel
zwart mosterdzaad
▢
2
theelepel
Spaanse peper
▢
2
theelepel
zout
▢
3
tenen
knoflook
geraspte
▢
1
eetlepel
gember
versgeraspte
▢
wat
azijn
▢
0,3
dl
zonnebloemolie
+ wat sesamolie
Instructies
Maal het komijnzaad, het korianderzaad, de zwarte peperkorrels en het mosterdzaad in een keukenmachine grof en stamp het daarna in een vijzel fijn.
Vermeng alle ingrediënten, behalve de olie, met als laatste de azijn.
Verhit de olie in een wok, voeg het mengsel toe en roerbak tot de olie begint te schiften.
Neem de wok dan van het vuur en roer alles goed door tot het mengsel is afgekoeld.
Deze hoeveelheid is voldoende voor ± 2 kg vlees of vleesvervanger.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Kruidenmengsels
/
Saus
Land van herkomst
India