Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goreng Tempeh 1
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
¼
blok
tempeh
▢
1
fijngesneden
ui
▢
2
tenen
knoflook
fijngehakt
▢
2
schijfjes
djahé
▢
1
jong
uienblad
▢
1
prei
▢
1
eetlepel(s)
taugé
▢
1
eetlepel(s)
taotjo
▢
2
eetlepel(s)
ketjap
▢
3
eieren
▢
1
dl
bouillon
▢
olie
▢
zout
Instructies
Fruit de ui en djahé bruin en voeg de tempeh in blokjes toe.
Daarna de gesneden groenten.
Als de groenten bijna gaar zijn, roert men de taotjo en ketjap erdoor, de geklutste eieren en de bouillon als laatste.
Zout naar smaak toevoegen en blijven roeren tot alles gaar is.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Indonesië