Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sambal Goreng markreel
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
gestoomde
makrelen
▢
2
uien
fijngesneden
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
4
ontpitte
rode lomboks
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
½
theelepel
trassi
▢
2
dl
water zout
▢
1
schijfje
laos
▢
¼
blok
santen
Instructies
Verwijder de graten van de makrelen.
Fruit de gesnipperde uien, knoflook, lomboks, trassi en laos in de olie.
Blus dit af met het water en smelt hierin de santen.
Roer alles zorgvuldig.
Wanneer de santen is opgelost, de makrelen in de saus doen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Basisrecept
/
Bijgerecht
/
Vis
Land van herkomst
Indonesië