Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoen Toemis Djampoeradoek
Gekruiden kool met ei en garnalen
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
gram
witte kool
gesneden
▢
100
gram
garnalen
▢
2
eieren
▢
¼
blok
santen
▢
1
lombok
▢
1
gesneden
rode ui
▢
2
theelepel
trassi
▢
2
eetlepels
olie
▢
zout
Instructies
Fruit de kleingesneden ui en lombok in de olie.
Dan de trassi, kool, zout en zoveel kokend water toevoegen, dat de massa net niet onder staat.
Laat dit even doorkoken.
Klop de eieren en voeg dit samen met de garnalen en de santen toe.
Laat dit koken tot bijna gaar en droog is.
De kool mag niet te zacht zijn.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Ei
/
Saus
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Indonesië