Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Sajoer kerrie
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
garnalen
▢
1
grote
ui
fijngesneden
▢
1
teen
knoflook
fijngehakt
▢
200
gram
boontjes
in stukjes
▢
200
gram
witte kool
in stukjes
▢
½
theelepel
djahé
▢
½
theelepel
laos
▢
2
theelepel
kerrie
▢
½
theelepel
ketoembar
▢
½
theelepel
djinten
▢
1
kopje
santen
▢
½
liter
bouillon
▢
3
aardappels
in blokjes
▢
6
worteltjes
in schijfjes
▢
sambal oelek
▢
melk
▢
zout
▢
citroensap
Instructies
Fruit in wat olie de ui, knoflook, kerrie, ketoembar, laos, djahé, djinten, wat sambal en de garnalen.
Voeg daarna de bouillon, groenten en de santen (melk) toe. Laat dit zachtjes koken.
Maak het verder af met wat zout en citroensap.
Notities / Tips / Wijnadvies
De stukjes aardappel niet te zacht laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Groenten
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Indonesië