Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Daube Van Zalm
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
zalm
▢
24
gelatinebladeren
▢
1
ui
fijngesneden
▢
1
kopje
azijn
▢
1
dl
water
▢
enkele schijfjes
citroen
Kruiden:
▢
1
theelepel
zout
▢
1
theelepel
witte peper
▢
1
theelepel
foelie
▢
3
laurierbladeren
▢
peterselie
Instructies
De kruiden en de ui worden ca. 30 min. gekookt in water.
Dan wordt dit gezeefd en de azijn en zalm worden nu aan de bouillon toegevoegd.
Dan de gelatine blaadjes toevoegen en net zolang roeren tot de blaadjes zijn opgelost.
Alles in een vorm gieten om af te laten koelen en stijf te worden.
De daube wordt daarna uit de vorm gehaald en gegarneerd met enkele schijfjes citroen en peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zalm
Land van herkomst
Indonesië