Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kaber kenertu
gevulde omelet met gekruid rundergehakt
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2-3
eieren
▢
200
gram
rundergehakt
▢
1
teen
knoflook
▢
1
middelgrote
ui
▢
1
schijfje
djahé
verse
▢
1
theelepel
sambal oelek
▢
1
stukje
koenjitwortel
▢
1
theelepel
ketoembar
▢
5
kemirinoten
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
1
spriet
sereh
▢
2
blaadjes
salam
▢
1
kopje
santen
Instructies
Maak uien, knoflook, sambal, djahé, koenjit, ketoembar en kemiries fijn.
Fruit deze ingredienten met de sereh en de salam in de hete olie.
Voeg dan het gehakt (kippegehakt kan ook) toe en bak het rul.
Giet er dan de santen bij en laat het geheel boven niet te hoog vuur gaar en smeuïg worden.
Breng het gerecht op smaak met zout en ve-tsin.
Bak van de eieren een omelet en doe er de hartige vulling tussen.
Rol de omelet op en serveer deze direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
Land van herkomst
Indonesië