Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Atjar telor 2
eieren in het zuur uit Bandjarmasin
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
eieren
▢
4
eetlepel(s)
azijn
▢
2
eetlepel(s)
olie
▢
3
eetlepel(s)
uien
gesnipperde
▢
1
teen
knoflook
gesnipperde
▢
6
groene lomboks
▢
zout
Instructies
Kook de eieren 10 min., spoel ze af met koud water en pel ze.
Snijd de lomboks doormidden en verwijder het zaad.
Bak de uien en knoflook in de olie goudbruin, voeg daarna de lomboks toe en de gepelde eieren.
Bak dit alles nog even door.
Doe er de azijn bij en het zout en zo nodig nog een scheutje water en stoof het gerecht nog even door.
Notities / Tips / Wijnadvies
Het gerecht is niet lang houdbaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Ei
Land van herkomst
Indonesië