Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Marinade China
marinade voor varkensvlees
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eetlepel(s)
hoisinsaus
▢
3
eetlepel(s)
rijstwijn
of droge sherry
▢
½
eetlepel(s)
jenever
▢
2
eetlepel(s)
ketjap manis
▢
1
grote
ui
fijngesneden
▢
2
tenen
knoflook
fijngehakt
▢
1
theelepel
bruine basterdsuiker
▢
1
theelepel
djahé
▢
zout
Instructies
Klop de marinade goed glad.
Gebruik deze marinade voor speklappen, varkenslappen of varkenskarbonade.
Laat het een nacht intrekken en bak dan in wat margarine beide zijden knappend bruin.
Notities / Tips / Wijnadvies
Eet bij witte rijst, nasi of bami.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Marinade
Land van herkomst
Indonesië