Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Roushaomai
dimsums met gehaktgroentevulling
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
gram
witte kool
▢
6
worteltjes
▢
50
gram
taugé
▢
150
gram
rundergehakt
▢
1
eetlepel(s)
sojasaus
▢
½
theelepel
sesamolie
▢
½
theelepel
suiker
▢
10
sprietjes
bieslook
▢
20
dimsum deeglapjes
▢
zout
▢
peper
Instructies
Kool in dunne reepjes snijden en reepjes fijn snipperen.
Worteltjes grof raspen.
Taugé wassen en laten uitlekken.
Dan bij elkaar doen de taugé, kool, gehakt, ⅔ deel van wortel, sojasaus, zout, peper, sesamolie en suiker.
Bieslook erover fijnknippen en alles goed vermengen.
Deeglapjes vullen met dit mengsel en garneren met de rest van de wortel.
Zie verder basisrecept dimsums.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Indonesië