Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Almejas a la marinera
mosselen in witte wijn
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
450
gram
mosselen
▢
100
gram
ui
gehakte
▢
3
tenen
knoflook
fijngehakte
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
eetlepel(s)
bloem
▢
1
eetlepel(s)
Spaanse paprika
▢
1
eetlepel(s)
peterselie
fijngehakte
▢
180
ml
witte wijn
medium dry
▢
60
ml
water
▢
1
laurierblad
▢
zout
▢
peper
▢
1
rode chilipeper
kleine, heel fijngehakte gedroogde zonder zaadjes
Instructies
Verhit de olie en fruit de ui en de knoflook.
Voeg de mosselen toe en bak ze tot ze opengaan.
Doe de bloem, de paprika, de wijn, het water, het laurierblad en de chilipeper
in de pan en roer alles goed door elkaar.
Doe er dan de peterselie bij en laat het geheel 2-3 minuten koken.
Serveer de mosselen in een schaal van aardewerk.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten