Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chorizo met pimentos en brood
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
450
gram
chorizo
in plakjes van ruim ½ cm
▢
4
eetlepel(s)
rode wijn
▢
2
pimentos
ontvelde rode paprika's
▢
2
eetlepel(s)
peterselie
▢
2
teentjes
knoflook
▢
1
focaccia
of ciabatta in plakjes geroosterd onder de grill of in een tostiapparaat
Instructies
Leg de plakjes chorizo in een koekenpan (u hoeft de pan niet in te vetten) en bak ze lichtbruin.
Giet het vet eventueel af, blus af met de wijn en voeg de pimentos, de knoflook en de peterselie toe.
Bekleed een lage ovenschaal met folie dat over de zijkanten reikt.
Doe het chorizomengsel erin en sluit het folie af.
Bak dit 15 minuten in de op 200°C voorverwarmde oven.
Beleg de plakjes brood met een plakje pittige kaas en schep het chorizomengsel erop.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
Land van herkomst
Spanje