Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aardappelen in knoflookmayonaise
Porties:
6
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
aardappels
▢
3
dl
kippenbouillon
▢
150
gram
mayonaise
▢
1/2-1
eetlepel
citroensap
▢
3
teentjes
knoflook
geperst
▢
2
eetlepels
peterselie
fijngesneden
▢
Zout
▢
Peper
Instructies
Kook de aardappels in ongeveer 25 minuten gaar in de kippenbouillon.
Giet de aardappels af en snijd ze in plakjes van 1-1 1/2 cm.
Meng in een kom de mayonaise, citroensap, geperste knoflook, fijngesneden peterselie, zout en peper.
Schep de aardappels voorzichtig door dit mengsel.
Laat de aardappels ongeveer 1 uur staan om op kamertemperatuur te komen voordat je serveert.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Tapas
Land van herkomst
Spanje