Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Auberginesalade 2
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kleine
aubergine
± 200 gr
▢
zout
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
1
teentje
knoflook
▢
½
theelepel
basilicum
gedroogde
▢
zwarte peper
▢
3
takjes
peterselie
Instructies
Was de aubergine, snijd hem in dunne plakken en snijd de plakken in vieren.
Kook de stukjes aubergine in weinig water met zout in ± 5 minuten gaar en giet ze af.
Klop een sausje van de olie, het citroensap, het uitgeperste teentje knoflook, de
basilicum, zout en peper en schenk dit over de warme auberginestukjes.
Laat de salade afkoelen.
Knip de peterselie fijn en schep die door de auberginesalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch