Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Fusilli met zalm
Porties:
2
personen
Voorbereidingstijd
30
minuten
min
Bereidingstijd:
18
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
160
gram
fusilli
▢
250
gram
zalm
▢
1
courgette
▢
20
cl
kookroom
▢
1
citroen
▢
½
bosje
bieslook
▢
2
el
olijfolie
▢
zout
▢
peper
▢
1
tl
paprikapoeder
Instructies
Instructies
Was de courgette en snijd ze in plakjes.
Zet een koekenpan met de helft van de olijfolie op midden hoog vuur.
Bestrooi met wat zout, paprikapoeder en peper.
Bak tot ze een mooi kleurtje hebben.
Haal ze ui de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Voeg de rest van de olijolie toe en bak de zalm met wat zout en peper.
Haal de zalm uit de pan en snijd in blokjes.
Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking.
Snijd de citroen door midden en snijd een plakje van elke helft.
Deglaceer de pan met het sap van de rest van de citroen.
Voeg de kookroom toe en laat een beetje inkoken.
Voeg de fusilli, de zalm en de courgette toe aan de saus.
Meng voorzichtig door elkaar.
Proef en breng, indien nodig, verder op smaak met zout en peper.
Snijd de bieslook in ringetjes.
Verdeel over de borden en garneer met de bieslook en de schijfjes citroen..
Voedingswaarden
Calories:
829
kcal
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
/
Zalm