Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garnalen in tomatensaus met pasta
Porties:
4
personen
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
gram
verse pasta
▢
1
ui
▢
1
gele paprika
▢
10
ml
olijfolie
▢
600
gram
pastasaus
▢
zout
peper
▢
2
tl
komijnpoeder
▢
400
gram
grote garnalen
gepelde
▢
geraspte Parmezaanse kaas
▢
handje
bladpeterselie
Instructies
Maak de pastasaus volgens het recept zoals beschreven
Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.
Pel en snipper de ui.
Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes.
Verhit wat olie in een hapjespan en fruit de ui.
Voeg de paprika toe.
Laat 5 minuten zachtjes bakken en voeg dan komijn, zout en peper toe.
Voeg de tomatensaus toe en warm deze goed door.
Voeg de garnalen toe, sluit af met een deksel en laat ong. 10 minuten op zacht vuur pruttelen.
Verdeel de pasta over de borden en schep de garnalen met de saus erover.
Garneer met wat peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
/
Zeevruchten