Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aspergesalade met aardappeltjes en peultjes
Porties:
2
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
witte asperges
▢
100
gram
groene asperges
▢
250
gram
krielaardappeltjes
voorgekookte
▢
100
gram
peultjes
Voor de dressing:
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
1
eetlepel(s)
witte wijnazijn
▢
1
sjalotje
gehakt
▢
1
theelepel
kruidenmosterd
▢
2
eetlepel(s)
gehakte tuinkruiden
kervel, bieslook en peterselie
▢
peper
▢
zout
Instructies
Kook de witte en groene asperges beetgaar.
Kook de aardappelen gaar in wat gezouten water.
Haal de peultjes af, snijd ze eventueel door en kook ze beetgaar.
Laat de asperges, aardappeltjes en peultjes afkoelen.
Snijd de asperges schuin in stukken.
Klop de olie met de azijn los en breng de dressing op smaak met het sjalotje, de mosterd, peper, zout en de tuinkruiden.
Schep de groenten en de aardappelen door de dressing en zet dit een half uur weg.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Salade
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch