Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Escargots à la Bourguigonne
wijngaardslakken uit Bourgogne
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
24
slakken
▢
15
g
peterselie
▢
8
g
zout
▢
peper
▢
175
g
boter
▢
8
g
knoflook
▢
15
g
sjalotjes
Instructies
Laat de slakken, als ze uit blik komen, uitlekken.
Hak de peterselie, knoflook en sjalotjes fijn.
Roer de boter zacht en meng goed met de gehakte kruiden.
Voeg zout en wat peper toe.
Leg de slakken in hun huisje en vul ze op met kruidenboter.
Warm ze in een oven van 160º op.
Notities / Tips / Wijnadvies
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Slakken
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Frankrijk