Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pot au feu simple
eenvoudige bouillon
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
gehakte runderbotter
▢
100
g
raapjes
▢
800
g
runderschenkel
met been
▢
1
ui
bestoken met kruidnagel
▢
1
prei
▢
100
g
selderijknol
▢
2
l
water
▢
1
wortel
Instructies
Zet de beenderen op in koud water.
Breng aan de kook en schuim af.
Voeg het vlees toe en schuim als het kookt weer af.
Voegd e groenten en wat zout toe en laat minstens 5 uur zachtjes trekken.
Zeef de bouiillon.
Notities / Tips / Wijnadvies
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Soep
/
Voorgerechten