Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aziatische visroerbak met mie en peultjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
250
g
chinese mie
Soubry
▢
zout
▢
4
eetlepels
wokolie
Conimex
▢
1
ui
gesnipperd
▢
1
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
125
g
peultjes
schoongemaakt
▢
2½
eetlepel
ketjap manis
Conimex
▢
1-2
theelepel
sambal oelek
Conimex
▢
250
g
champignons
in plakjes
▢
2
schaaltjes
Aziatische visroerbak à 300 g
Instructies
Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Giet hem af, spoel hem met koud water en laat hem uitlekken.
Verhit 3 eetlepels van de olie in een wok en roerbak de ui met de knoflook en de peultjes 5 minuten.
Voeg de ketjap, de sambal en de champignons toe en bak ze 3 minuten mee.
Schep de mie erdoor en roerbak alles al omscheppend totdat de mie door en door warm is.
Roerbak de visroerbak in de rest van de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer de visroerbak met de mie.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met kroepoek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Mie
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
Land van herkomst
Azië