Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Cannelloni met gehakt van C1000
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
g
Honig Lasagnebladen verdi
pak à 250 g
▢
300
g
rundergehakt
▢
1
scharrelei
M
▢
2
sjalotten
gesnipperd
▢
6
eetlepel(s)
kruidenpaneermeel
▢
½
eetlepel(s)
gedroogde oregano
▢
2
eetlepel(s)
olijfolie traditioneel
▢
1
rode paprika
in stukjes
▢
1
courgette
in plakjes
▢
1
pak
mix voor lasagnesaus
Honig
▢
150
g
geraspte Italiaanse kaas
Parrano
Instructies
Breng ruim water aan de kook en leg de lasagnevellen kruiselings op elkaar in het water.
Neem de pan van het vuur en laat de bladen 3 minuten in het water liggen.
Schep ze er met een schuimspaan uit en leg ze naast elkaar op het werkvlak.
Meng het gehakt met het ei, de sjalotten, het paneermeel en de oregano en verdeel het gehakt over de lasagnevellen.
Rol de lasagnevellen met het gehakt op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
Verhit de olie en bak de paprika 3 minuten.
Voeg de courgette toe en bak hem 2 minuten op een hoog vuur mee.
Voeg 1 l water en de sausmix toe en breng alles aan de kook. Kook de saus 1 min. en schenk hem over de cannelloni.
Strooi de kaas erover en laat de rolletjes in de voorverwarmde oven (200 °C) in ± 30 minuten gaar worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een gemengde salade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Italië