Cannelloni met gehakt van C1000
Ingrediënten
- 125 g Honig Lasagnebladen verdi pak à 250 g
- 300 g rundergehakt
- 1 scharrelei M
- 2 sjalotten gesnipperd
- 6 eetlepel(s) kruidenpaneermeel
- ½ eetlepel(s) gedroogde oregano
- 2 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
- 1 rode paprika in stukjes
- 1 courgette in plakjes
- 1 pak mix voor lasagnesaus Honig
- 150 g geraspte Italiaanse kaas Parrano
Instructies
- Breng ruim water aan de kook en leg de lasagnevellen kruiselings op elkaar in het water.
- Neem de pan van het vuur en laat de bladen 3 minuten in het water liggen.
- Schep ze er met een schuimspaan uit en leg ze naast elkaar op het werkvlak.
- Meng het gehakt met het ei, de sjalotten, het paneermeel en de oregano en verdeel het gehakt over de lasagnevellen.
- Rol de lasagnevellen met het gehakt op en leg ze in een ingevette ovenschaal.
- Verhit de olie en bak de paprika 3 minuten.
- Voeg de courgette toe en bak hem 2 minuten op een hoog vuur mee.
- Voeg 1 l water en de sausmix toe en breng alles aan de kook. Kook de saus 1 min. en schenk hem over de cannelloni.
- Strooi de kaas erover en laat de rolletjes in de voorverwarmde oven (200 °C) in ± 30 minuten gaar worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een gemengde salade.