Was de cherrytomaatjes en laat de mozzarellabolletjes uitlekken.
Als er minder dan 12 bolletjes in het bakje zitten, halveer dan enkele grote bolletjes.
Steek een cherrytomaatje en een bolletje mozzarella aan een cocktailprikker.
Plaats de spiesjes naast elkaar in een kom.
Schep de pestodressing over de spiesjes en laat ze ongeveer 30 minuten marineren.
Verwarm de oven voor op 225 °C (gasovenstand 5).
Bak de focaccia of ciabatta in 5 à 7 minuten knapperig bruin.
Leg de sardines met olijven, artisjokharten en mozzarellaspiesjes op een bord.
Leg de Parmaham, mortadella en in repen gesneden brood ernaast.
Voedingswaarden (per portie):
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Een frisse witte wijn zoals Vermentino past uitstekend bij deze Antipasti Feestplank, omdat het de smaken van de verschillende ingrediënten mooi aanvult.