Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Auberginerolletjes met geitenkaas
Allerhande maart 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
grillpan
Ingrediënten
▢
2
aubergines
▢
ca. 5 eetlepels olijfolie
▢
1
sjalotje
▢
2
takjes
munt
▢
2
takjes
peterselie
▢
250
g
verse geitenkaas
Chèvre de Bellay
▢
zout
▢
peper
Instructies
Grillpan verwarmen tot gloeiend heet.
Aubergines wassen, in lengte aan beide kanten dun 'kapje' eraf snijden.
Rest in lengte elk in 6 dunne plakken snijden.
Aubergineplakken bestrijken met olie en in grillpan in ca. 3 minuten mooi bruin en gaar roosteren, halverwege keren.
Sjalotje pellen en fijnhakken.
Munt en peterselie heel fijn hakken.
In kom sjalot, munt, peterselie en geitenkaas (op kamertemperatuur) door elkaar mengen en op smaak brengen met zout en peper.
Geitenkaasmengsel over aubergineplakken uitstrijken.
Aubergineplakken oprollen en met cocktailprikker vaststeken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Kaas
/
Voorgerechten
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch