Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Casselerrib met venkel en basmatirijst
AllerHande april 2003
Porties:
1
persoon
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
venkel
in reepjes
▢
1
teentje
knoflook
geperst
▢
1
deciliter
rode wijn
▢
100
g
basmatirijst
▢
1
theelepel
kruidenbouillonpoeder
▢
100
g
casselerrib met pesto
vleeswaren
Instructies
In pan olie verhitten, venkel al omscheppend 2 minuten bakken.
Knoflook toevoegen.
Wijn bij venkel schenken en op hoog vuur iets laten verdampen.
Rijst en bouillonpoeder door venkel roeren en 1½ dl kokend water toevoegen.
Rijst in ca. 15 minuten gaar koken.
Intussen casselerrib in reepjes snijden.
Casselerrib door rijst scheppen, op smaak brengen met peper.
Garneren met venkelgroen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Rijst
/
Varkensvlees
/
Vlees