Rucola in stukken van ca. 2 cm snijden, wassen en ca. 5 minuten in koud water laten staan.
Intussen tomaat inkruisen, onderdompelen in kokend water, afspoelen onder koud stromend water en ontvellen. Tomaat in vieren snijden en zaadjes verwijderen.
Vruchtvlees in reepjes snijden.
Rucola in vergiet laten uitlekken.
In hapjespan olie verhitten. 250 g Rucola en gembersiroop toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken.
Rucola in vergiet doen en vocht eruit drukken.
Laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
2 Plakjes kalkoenham in reepjes snijden.
BEREIDEN:
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Intussen ciabattina's overdwars halveren.
Op grillplaat leggen en ca. 10 cm onder hete grill ca. 3 minuten roosteren, halverwege keren.
Broodjes uit oven nemen en beleggen rest van rucola.