Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Couscous met shoarma
AllerHande juli 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
couscous
400 g
▢
400
g
shoarmavlees
▢
4
papika's
in verschillende kleuren, in reepjes
▢
1
citroen
▢
½
zakje
verse munt
à 15 g, fijngesneden
▢
3
bosuitjes
in ringetjes
Instructies
Couscous in 6 minuten in kokend water wellen, 2 eetlepels olie erdoor scheppen en laten staan.
In wok 2 eetlepels olie verhitten en vlees 8 minuten op hoog vuur roerbakken.
Na 5 minuten paprikareepjes door vlees scheppen en meebakken.
Citroen schoonboenen, schil fijn raspen en citroen uitpersen.
Door couscous 2 eetlepels olie, citroensap en -rasp, munt en bosuitjes scheppen.
Op smaak brengen met peper en zout.
Couscous over vier borden verdelen, shoarmavlees erop scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Vlees