Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Croissant met kastanjechampignons
AllerHande oktober 2001
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bakje kastanjechampignons
250 g
▢
30
g
boter of margarine
▢
1
eetlepel
madeira
▢
½
deciliter
slagroom
▢
zout
▢
peper
▢
4
croissants
▢
1
zakje
veldsla met bietjes
75 g
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4.
Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden.
In koekenpan boter verhitten.
Paddestoelen in 4 à 5 minuten bruin bakken, vocht laten verdampen.
Madeira en slagroom erdoor roeren, aan de kook brengen en ca. 1 minuut zachtjes laten koken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Croissants in lengte opensnijden.
Croissants vullen met paddestoelen en in midden van oven ca. 6 minuten verwarmen.
Sla over vier borden verdelen.
Gevulde croissants erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
Land van herkomst
Frankrijk
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch