Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Croissantje met ham
Aller Hande 1997
Porties:
24
stuks
Bereidingstijd:
40
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blikje
gekoeld deeg voor partycroissants
Danerolles,
▢
2
eetlepel(s)
yogonaise
Yofresh,
▢
1
eetlepel(s)
Zaanse mosterd
Huisman,
▢
½
eetlepel(s)
geraspte mierikswortel
potje, Kijhne,
▢
12
kerstomaatjes
▢
½
zakje
verse bieslook
á 15 g,
▢
6
plakken
Bretonse ham
Instructies
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
Croissantjes oprollen volgens gebruiksaanwijzing en op bakplaat leggen.
In midden van oven croissantjes in ca. 8 à 10 minuten goudbruin en gaarbakken.
Laten afkoelen.
In kommetje yogonaise, mosterd en mierikswortel tot sausje roeren.
Kerstomaatjes wassen en in vieren snijden.
Bieslook in stukjes van ca. 1 cm knippen.
Elke plak ham in breedte in vier repen snijden.
Croissantjes opensnijden en snijvlakken bestrijken met mosterdsausje.
Repen ham dubbelvouwen en erop leggen.
Bieslook erover strooien en kerstomaatjes erop leggen.
Bovenkanten van croissantjes erop leggen.
Croissantjes op schaal leggen.
Voedingswaarden
Calories:
45
kcal
|
koolhydraten:
4
g
|
Protein:
2
g
|
Vet:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
/
Varkensvlees