Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Deense sandwiches
AllerHande juni 2002
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eieren
▢
3
eetlepel(s)
slagroom
▢
50
g
boter
▢
1
bosuitje
▢
2
zoetzure augurken
▢
zout en peper
▢
100
g
gerookte paling
▢
150
g
grove paté
▢
6
plakjes
Hollandse geitenkaas
▢
9
sneetjes
Brabants roggebrood
▢
3
eetlepel(s)
cranberrycompote
Instructies
In kom eieren loskloppen met slagroom.
In steelpan 1 eetlepel boter smelten en eimengsel erdoor roeren.
Ei al roerende laten stollen.
Bosuitje schoonmaken en in dunne ringen snijden.
Augurken zeer fijn snijden.
Bosui en augurk met zout en peper naar smaak door rest van boter roeren.
Paling in stukken van 4 cm snijden.
Paté in 6 repen snijden.
Korstjes van kaas snijden.
Sneetjes roggebrood halveren.
Op 6 halve sneetjes roerei scheppen.
Hierover paling verdelen.
6 Halve sneetjes royaal bestrijken met augurkenboter.
Geitenkaas erop leggen.
Laatste sneetjes bestrijken met cranberrycompote en paté erop leggen.
Sneetjes roggebrood op een platte schaal rangschikken en op buffet zetten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
/
Vis
Land van herkomst
Denemarken