Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Farfalle met paddestoelen en noten
Aller Hande 1997
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
15
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
farfalle
pak á 500 g, Grand'ltalia,
▢
zout
▢
2
doosjes paddestoelenvaria
á 200 g,
▢
1
zakje
Italiaanse-kruidenmix
á 30 g,
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie,
▢
versgemalen zwarte peper,
▢
2
eetlepel(s)
hazelnoten
Baukje á 65 g,
Instructies
Ruim water met zout aan de kook brengen en farfalle in ca. 8 minuten beetgaar koken.
Intussen paddestoelen schoonvegen met keukenpapier.
Kruiden kleinknippen.
Olie verhitten en hierin paddestoelen en kruiden al omscheppend bakken.
Paddestoelen op smaak brengen met zout en peper.
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren.
Farfalle afgieten.
Paddestoelen erdoor scheppen en bestrooien met geroosterde noten.
Voedingswaarden
Calories:
515
kcal
|
koolhydraten:
75
g
|
Protein:
20
g
|
Vet:
15
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch