Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Focaccia met waterkersmousse
Aller Hande 1996
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
25
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
voorgebakken focaccia
240 g, AH,
▢
1
eetlepel(s)
blanke rozijnen
▢
1
eetlepel(s)
olijfolie,
▢
2
zakjes waterkers
á 75 g,
▢
zout
▢
peper
▢
2
eetlepel(s)
pijnboompitten
zakje á 75 g, Qualino
Instructies
Focaccia volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
Intussen in kommetje met lauwwarm water rozijnen ca. 5 minuten wellen.
In wok of hapjespan olie verhitten.
Waterkers ca. 5 minuten al omscheppend bakken, tot vocht verdampt is.
Waterkers heel fijnhakken.
Rozijnen laten uitlekken en door waterkers scheppen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Pijnboompitten iets fijnhakken.
Focaccia bestrijken met waterkersmousse en in 8 stukken snijden.
Bestrooien met pijnboompitten.
Voedingswaarden
Calories:
270
kcal
|
koolhydraten:
35
g
|
Protein:
7
g
|
Vet:
12
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brood
/
Broodjes
/
Brunch
/
Lunch
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch