Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gnocchi met boerenkool
AllerHande januari 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
grote
ui
▢
2
teentjes
knoflook
▢
3
eetlepel(s)
olijfolie
▢
300
g
boerenkool
panklare
▢
50
g
walnoten
▢
zout
▢
1
pak
gnocchi di patate
500 g
▢
150
g
Danish blue
of andere blauwaderkaas
Instructies
Ui en knoflook pellen en snipperen.
In wok olie verhitten.
Ui en knoflook ca. 2 minuten fruiten.
Boerenkool erdoor scheppen en al omscheppend laten slinken.
Boerenkool ca. 10 minuten laten sudderen, eventueel wat water toevoegen.
Walnoten grof hakken.
Intussen in pan met ruim kokend water en zout gnocchi ca. 5 minuten koken, tot ze boven komen drijven.
Gnocchi in vergiet laten uitlekken.
Kaas boven wok verkruimelen en met gnocchi door boerenkool scheppen.
Geheel nog ca. 2 minuten doorwarmen.
Walnoten over wokschotel strooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Variatietip:
Vervang voor een meer Hollands getinte wokschotel de gnocchi door beetgaar gekookte krielaardappeltjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Noten
/
Pasta
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch