Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hazenbout met tutti frutti
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
haas
in stukken
▢
100
gram
tutti frutti
geweekt en in stukjes
▢
2
plakjes
Honingkoek
ontbijtkoek of in blokjes
▢
100
gram
spek
in blokjes
▢
1
ui
gesnipperd
▢
handje
tijm
gehakt
▢
2
eetlepel(s)
cognac
▢
2
eetlepel(s)
bloem
▢
¼
liter
bier
▢
1
eetlepel(s)
azijn
Instructies
Roerbak spek en ui 5 minuten.
Voeg de haasdelen toe en bak ze bruin aan alle kanten.
Roer de bloem erdoor.
Doe nu de tijm erbij, de ontbijtkoek, de cognac, het bier en de azijn en breng dit aan de kook.
Laat het drie kwartier sudderen; doe de tutti frutti erbij en laat het geheel nog een kwartier sudderen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Wild