Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade walnotentaart
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
GRAM
WALNOTEN
▢
75
GRAM
BOTER
▢
150
GRAM
SUIKER
▢
4
eetlepel(s)
BLOEM
▢
250
GRAM
CHOCOLADE
▢
2
DECILITER
ROOM
▢
4
EIDOOIERS
Instructies
Maal de walnoten fijn.
Smelt de boter en meng met de walnoten, bloem en 75 gram van de suiker.
Bekleed een taartvorm met het deeg.
Smelt 100 gram chocolade met 2 eetlepels room en verdeel dat over de bodem van de taart.
Meng de eigelen met de rest van de suiker en klop drie minuten.
Verhit de rest van de slagroom en smelt voorzichtig de chocolade erin.
Doe dit bij het eigeel mengsel en roer en giet het in de taartvorm.
Bak 50 minuten op 150 graden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Chocolade
/
Taart