Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kippen pindasoep
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gram
kipfilet
▢
1
liter
kippenbouillon
▢
1
ui
gesnipperd
▢
1
rood pepertje
gesnipperd
▢
4
tomaten
in blokjes
▢
4
eetlepel(s)
pindakaas
Instructies
Zet de bouillon op met de kip, de ui, het pepertje en de tomaten en breng dit aan de kook.
Laat het een half uur koken.
Neem de kip eruit en snijd hem in reepjes.
Pureer de soep.
Roer de pindakaas door de soep en doe de kipreepjes er terug in.
Verhit de soep nog eens alvorens hem te serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Kip
/
Soep
Land van herkomst
Togo